&noscript=1 /> Brambory Bauerngröstl - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

Hlavní jídlo

Brambory Bauerngröstl

Brambory Bauerngröstl

Na rozdíl od Herrengröstlu se v Bauerngröstlu místo telecího masa používá hovězí maso z druhově vhodného chovu.
Margit Stabinger
Hospodyně z Kinigerhof
Přísady
4 lidé
30 MIN.
  • 400 g
    vařeného hovězího masa
  • 1/2
    bobkového listu
  • 300 g
    uvařených brambor
  • 1/2 lžicka
    majoránky
  • 1
    najemno nakrájená cibule
  • sůl, pepř
  • 2 lžíce
    oleje
  • 40 g
    másla
  • 200 ml
    masového vývaru
  • petržele
Vytisnout recept
www.roterhahn.it
Příprava - Brambory Bauerngröstl
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Uvařte brambory ve slupce, ještě horké je oloupejte, nechejte zchladnout a poté je nakrájejte na plátky.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Rozehřejte olej a na něm opečte najemno nakrájenou cibuli.
  • circle-dashed 3.
    Krok
    Uvařené hovězí maso nakrájejte na plátky, dejte na pánev, zamíchejte, osolte a opepřete.
  • circle-dashed 4.
    Krok
    Přidejte majoránku, bobkový list a brambory, vše pořádně propečte, přidejte máslo.
  • circle-dashed 5.
    Krok
    Lehce zalijte masovým vývarem, promíchejte, podávejte.
  •  
    Hodně štěstí
Margit Stabinger
Hospodyně provozující vinařský šenk pod značkou "Roter Hahn"
Kinigerhof v Sextenu

Vytisknout recept

Recept z ...

Obnovení filtru
Kinigerhof
Fam. Stabinger  | Sexten  (Dolomity)
Šenk
Domácí produkty Hřbetní špek, Klobásky Kaminwurzen, Marmeláda z bobulovin, Rybízový sirup, Salám ...
Výsledek vašeho hledání
Další recepty

Dostali jste chuť?