&noscript=1 /> Bylinkové noky - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

Predkrm

Bylinkové noky

Bylinkové noky

Špetka jara na talíři! Ideální pro ty, kteří se nemohou nabažit čerstvých bylinek ze zahrádky.
Andrea Müller
Hospodyně z Pirchhof
Přísady
4 lidé
50 MIN.
  • 150 g
    pečiva na knedlíky
  • 75 g
    másla
  • 375 ml
    mléka
  • 1 špetka
    bylinková sůl
  • 1 špetka
    muškátového oříšku
  • 180 g
    pšeničné krupice
  • 3
    vejce
  • 4 lžíce
    petržele, pažitky, majoránky
  • 2 lžicka
    sušených bylin
Vytisnout recept
www.roterhahn.it
Příprava - Bylinkové noky
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Pečivo vhodné na přípravu knedlíků orestujte na másle a poté odstavte ze sporáku.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Mléko přiveďte do varu, přidejte do něj bylinkovou sůl a muškátový ořech a za stálého míchání přisypávejte krupici, až se vytvoří vývar.
  • circle-dashed 3.
    Krok
    Krupicový vývar zahustěte vejci, pečivem na knedlíky i nasekanými čerstvými bylinkami, poté nechejte přikryté 30 minut odpočívat.
  • circle-dashed 4.
    Krok
    Z této hmoty vytvořte noky a lehce je vařte 20 minut.
  • circle-dashed 5.
    Krok
    Noky servírujte s hnědým máslem a sušenými bylinkami.
  •  
    Hodně štěstí
Andrea Müller
Hospodyně provozující selský šenk pod značkou "Roter Hahn"
Pirchhof v Naturnsu

Vytisknout recept

Recept z ...

Obnovení filtru
Pirchhof
Fam. Müller  | Naturns  (Meran a okolí)
Šenk
Domácí produkty Kozí domácí klobásy, Kozí klobásky Kaminwurz, Kozí salám, Meduňkový sirup, Salám ...
4,9
"Ausgezeichnet"
(5 hodnocení)
Výsledek vašeho hledání
Další recepty

Dostali jste chuť?