&noscript=1 /> Polévka ze zrajícího sýru - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

Predkrm

Polévka ze zrajícího sýru

Polévka ze zrajícího sýru

Šedý sýr je tradiční kysaný mléčný sýr z východních Alp, který se stal hvězdou vynikající regionální kuchyně.
Doris Gruber
Hospodyně provozující vinařský šenk Planitzer
Přísady
4 lidé
30 MIN.
  • 1
    cibule
  • 1 lžíce
    pórku
  • 2 lžíce
    másla
  • 1
    středně velká, moučná brambora
  • 1 trocha
    bílého vína
  • 750 ml
    zeleninového vývaru nebo masového vývaru
  • sůl, pepř
  • 150 g
    zrajícího sýru Graukäse
  • 150 ml
    smetany
  • Podáváme s:
  • orestované kostičky chleba
  • 120 g
    zrajícího sýru Graukäse (rozdrobeného)
  • 12
    stébel pažitky
  • Vytisnout recept
    www.roterhahn.it
    Příprava - Polévka ze zrajícího sýru
    • circle-dashed 1.
      Krok
      Cibuli a pórek nakrájejte na malé kousky a poduste na másle, až zesklovatí.
    • circle-dashed 2.
      Krok
      Přidejte oloupanou a na kostičky nakrájenou bramboru, krátce orestujte, osolte, opepřete, zalijte trochou bílého vína a poté vývarem ze zeleniny nebo masa.
    • circle-dashed 3.
      Krok
      Jakmile budou kousky brambor měkké, přidejte na malé kousky nakrájený zrající sýr. Vše ještě jednou přiveďte krátce do varu a umixujte se smetanou.
    • circle-dashed 4.
      Krok
      Polévku servírujte na talíř s kostičkami chleba, nadrobeným zrajícím sýrem Graukäse a se stébly pažitky.
    •  
      Hodně štěstí
    Doris Gruber
    Hospodyně provozující vinařský šenk pod značkou "Roter Hahn"
    Planitzer v Montanu

    Vytisknout recept

    Recept z ...

    Obnovení filtru
    Planitzer
    Fam. Ainhauser  | Montan  (Bolzano a okolí)
    Sezónní šenk
    Domácí produkty Broskvový kompot, Jablečnocibulové čatní, Kdoulový kompot, Med, Meduňkozázvorový sirup ...
    Výsledek vašeho hledání
    Další recepty

    Dostali jste chuť?