Chutná příprava
všech částí masa
Akce
Masné pokrmy
Uvědomělé stravování začíná nákupem masa z místních chovů, kde se zvířata rodí, vykrmují a zpracovávají. Ale jíst maso vědomě znamená také nevyužívat pouze takzvané "ušlechtilé části", ale také vše, co zvíře nabízí. Při důsledné přípravě pod zkušeným vedením dostanou známé i méně známé části své čestné místo na talíři.
Uvědomělé stravování začíná nákupem masa z místních chovů, kde se zvířata rodí, vykrmují a zpracovávají. Ale jíst maso vědomě znamená také nevyužívat pouze takzvané "ušlechtilé části", ale také vše, co zvíře nabízí. Při důsledné přípravě pod zkušeným vedením dostanou známé i méně známé části své čestné místo na talíři.
Tradiční jihotyrolskou venkovskou kuchyni charakterizují četné chutné masné pokrmy a středomořské vlivy. Ať už se jedná o jehněčí na Velikonoce nebo hovězí pečeni na podzim, některé speciální části zvířat potřebují delší čas na přípravu, aby se poté skutečně rozplývaly v ústech.
Pokud se zužitkuje vše ze zvířete, pak i vnitřnosti. Dršťky, paštika nebo brzlík – i když se některé pokrmy zdají na první pohled zvláštní, ve správném světle jsou tyto speciality o to působivější. Díky různým způsobům použití je příprava masných pokrmů skutečnou výzvou.
Masné pokrmy
Pro uvědomělé milovníky masných pokrmů
Na našich akcích s vařením můžete objevovat maso novým způsobem. Dozvíte se, jak z neznámých částí udělat ty nejšťavnatější pochoutky.
Social Wall
Zažijte život na statku zblízka
Zajímavé zážitky, pravdivé příběhy a nádherné a rustikální jihotyrolské statky.
#loveroterhahn