Divoké a lokální
sezónní a udržitelné
Akce
Vaření s přírodou
Slyšeli jste už o Merlíku Všedobrovi? Nebo jste někdy jedli smrkové jehly? Mnohé, co vnímáme jako plevel, je ve skutečnosti zdravé, léčivé a chutné. Vykouzlete překvapivé pokrmy ze všeho, co nabízejí lesy a louky v okolí jihotyrolských statků – od barevných alpských bylinek až po kvalitní zvěřinu.
Slyšeli jste už o Merlíku Všedobrovi? Nebo jste někdy jedli smrkové jehly? Mnohé, co vnímáme jako plevel, je ve skutečnosti zdravé, léčivé a chutné. Vykouzlete překvapivé pokrmy ze všeho, co nabízejí lesy a louky v okolí jihotyrolských statků – od barevných alpských bylinek až po kvalitní zvěřinu.
Jihotyrolská venkovská kuchyně se vyznačuje bohatou kulinářskou tradicí a stále znovu překvapuje nezvyklými vůněmi a chutěmi. Přísady často najdete růst volně v přírodě, ať už na vlastní zahradě nebo na každodenní procházce. A je jedno jde-li o divoké byliny, lesní plody, kořínky nebo houby, dovedně použité nejjednodušší ingredience ohromí každý trénovaný jazýček. Díky zvláštním tónům přírody promění tyto přísady každý pokrm v nezapomenutelný kulinářský zážitek.
Vaření s přírodou
Experimentování s přírodou
Vyzkoušejte nové přísady a kombinace chutí a objevte kulinářské poklady z jihotyrolských lesů a luk.
Social Wall
Zažijte život na statku zblízka
Zajímavé zážitky, pravdivé příběhy a nádherné a rustikální jihotyrolské statky.
#loveroterhahn