&noscript=1 /> Jehněčí pečeně - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

Hlavní jídlo

Jehněčí pečeně (Bauernschöpsernes)

Jehněčí pečeně

Schöpserne je oblíbený pokrm z jehněčího masa, který se na horských statcích v Jižním Tyrolsku jí po celý rok.
Daniela Kaserer
Hospodyně provozující selský šenk Niedermair
Přísady
4 lidé
150 MIN.
  • 1,3 kg
    jehněčího masa
  • 1
    celá cibule
  • 3
    stroužky česneku
  • sůl, pepř
  • koření (šalvěj, majoránka, bobkový list).
  • 500 ml
    červeného vína k zalití
Vytisnout recept
www.roterhahn.it
Příprava - Jehněčí pečeně (Bauernschöpsernes)
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Osmahněte cibuli a česnek na troše oleje.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Přidejte maso, osolte, opepřete, ochuťte šalvějí a majoránkou a maso opečte. 
  • circle-dashed 3.
    Krok
    Neustále otáčejte a znovu a znovu podlívejte červeným vínem.
  • circle-dashed 4.
    Krok
    Po dosažení požadované barvy zaprášíme trochou mouky a pokračujeme ve smažení.
  • circle-dashed 5.
    Krok
    Po 10 minutách přilijte vodu a bobkový list.
  • circle-dashed 6.
    Krok
    Poté vařte, dokud maso nebude správně propečené.
  • circle-dashed 7.
    Krok
    Podávejte s červeným zelím, rýží nebo špekovými knedlíky.
  •  
    Hodně štěstí
Daniela Kaserer
Hospodyně provozující selský šenk pod značkou "Roter Hahn"
Niedermair v Kastelbell/Tschars

Vytisknout recept

Recept z ...

Obnovení filtru
Niedermair
Reinhard Kaserer  | Kastelbell-Tschars  (Vinschgau)
Šenk
Domácí produkty Hovězí salám z šedého skotu, Hřbetní špek, Kys.zelí, Sušené hovězí Bündnerfleisch, angl.slanina ...
5,0
"Ausgezeichnet"
(3 hodnocení)
Výsledek vašeho hledání
Další recepty

Dostali jste chuť?