&noscript=1 /> Medový ovocný chléb - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

pecivo

Medový ovocný chléb

Medový ovocný chléb

Tento chléb s medem, sušeným ovocem a ořechy chutná nejlépe teplý a podávaný s máslem.
Gloria Messner
Hospodyně z Ronacherhof
Přísady
1 bochník
180 MIN.
  • 350 ml
    mléka
  • 30 g
    kvasnic
  • 100 g
    medu
  • 2 lžicka
    sůl
  • 500 g
    celozrnné špaldové nebo pšeničné mouky
  • 150 g
    vlašských ořechů nebo lískových oříšků
  • 300 g
    sušeného ovoce
  • 100 g
    rozinek
  • 100 ml
    smetany
  • 80 g
    másla
  • máslo a mouka na vymazání formy
Vytisnout recept
www.roterhahn.it
Příprava - Medový ovocný chléb
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Všechny suroviny uhněteme v měkké těsto. Těsto přikryjeme a necháme ho 1 hodinu odpočívat na teplém místě.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Formu na bochník vymažeme změklým máslem a vysypte moukou.
  • circle-dashed 3.
    Krok
    Vlijeme těsto, přikryjeme a necháme ještě 30 minut kynout.
  • circle-dashed 4.
    Krok
    Poté pečeme 50 až 60 minut při 200 °C.
  •  
    Hodně štěstí
Gloria Messner
Selka nabízející dovolenou na statku pod značkou "Roter Hahn"
Ronacherhof v Rittenu/Klobenstein

Vytisknout recept

Recept z ...

Obnovení filtru
Ronacherhof flower flower flower
Lukas Messner  | Ritten  (Bolzano a okolí)
Chov zvířat
snídaně
Vlastní produkty ze statku : mléka, jogurt, špek ...
Selské nabídky: Zažít selský všední den, Ve stájích, Zažít sklizen sena ...
5,0
"Velmi dobré"
(15 hodnocení)
Apartmán od 80€ za noc
Výsledek vašeho hledání
Další recepty

Dostali jste chuť?