Predkrm
Polenta se sýrem a špekem
Polenta se sýrem a špekem
Plent se dříve pěstoval na mnoha statcích, ale pak byl vytlačen pěstováním ovoce. Dnes zažívá kulinářskou renesanci.

Christian & Mariagrazia Giovanett
Zemědělci z farmy Römerhof
Přísady
4-5 lidé
75 MIN.
-
2 lvody
-
1 lžícesůl
-
500 gpolentové mouky od společnosti Römerhof
-
špek podle chuti
-
sýr podle chuti
-
peperonata podle chuti
Příprava - Polenta se sýrem a špekem
-
1.
KrokVodu se lžící soli přiveďte k varu. -
2.
KrokZa stálého míchání pomalu přidávejte polentovou mouku a vařte asi 45 minut. -
3.
KrokPodávejte se špekem, sýrem a peperonatou podle chuti. -
Hodně štěstí

Christian & Mariagrazia Giovanett
Sedláci nabízející kvalitní výrobky pod značkou "Roter Hahn"
Römerhof v Terlanu