&noscript=1 /> Pohankový Riebler - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

Hlavní jídlo

Pohankový Riebler

Pohankový Riebler

Riebler je na kousky roztrhaná pohanková placka (Schwarzplent). Tento vyhledávaný dezert se podává jako hlavní chod.
Elisabeth Tauferer
Hospodyně z Ebnicherhof
Přísady
4 lidé
30 MIN.
  • 200 g
    jablek nakrájených na kostičky
  • 200 g
    pohanky (hrubé)
  • 250 ml
    mléka
  • 3
    vejce z volného chovu
  • máslo na smažení
  • práškový cukr na posypání
  • švestkový džem
Vytisnout recept
www.roterhahn.it
Příprava - Pohankový Riebler
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Pohanku smíchejte s mlékem a nechte ji asi hodinu nebo déle namočenou. Poté vmíchejte vejce a sůl.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Na pánvi rozpusťte máslo, přidejte těsto, osmažte ho, až lehce zhnědne, otočte a stěrkou rozdělte na malé kousky.
  • circle-dashed 3.
    Krok
    Přidejte jablka a smažte, dokud těsto pěkně nezhnědne.
  • circle-dashed 4.
    Krok
    Riebler položíme na talíř, posypeme cukrem a moučkovým cukrem a podáváme se švestkovým džemem.
  •  
    Hodně štěstí
Elisabeth Tauferer
Hospodyně provozující vinařský šenk pod značkou "Roter Hahn"
Ebnicherhof v Rittenu

Vytisknout recept

Recept z ...

Obnovení filtru
Ebnicherhof
Tauferer  | Ritten  (Bolzano a okolí)
Sezónní šenk
Domácí produkty Kerner, Vernatsch, Domácí uzeniny, Dýňové čatní, Hřbetní špek ...
Výsledek vašeho hledání
Další recepty

Dostali jste chuť?