&noscript=1 /> Zelný salát - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

Predkrm

Zelný salát

Zelný salát

Klasika jihotyrolské selské kuchyně, která zároveň poskytuje pořádnou porci vitamínů na zimu.
Andrea Müller
Hospodyně z Pirchhof
Přísady
4 lidé
15 MIN.
  • 1
    malé hlávkové zelí (asi 1/2 kg)
  • kmín
  • sůl
  • ocet a olej
Vytisnout recept
www.roterhahn.it
Příprava - Zelný salát
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Odstraňte vnější listy z hlávky salátu. Salát rozčtvrťte, tvrdý košťál vyřízněte a čtvrtky nakrájejte na tenko (nejlépe na kruhadle nebo kuchyňským robotem).
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Zelí rozmíchejte v míse se solí, aby změklo.
  • circle-dashed 3.
    Krok
    Až potom přidejte ocet, olej a kmín a salát nechejte chvíli odstát.
  • circle-dashed 4.
    Krok
    "Variace: Zelný salát se špekem
  •  
    Hodně štěstí
Andrea Müller
Hospodyně provozující selský šenk pod značkou "Roter Hahn"
Pirchhof v Naturnsu

Vytisknout recept

Recept z ...

Obnovení filtru
Pirchhof
Erich Müller  | Naturns  (Merano a okolí)
Šenk
Domácí produkty Kozí domácí klobásy, Kozí klobásky Kaminwurz, Kozí salám, Meduňkový sirup, Salám ...
4,9
"Ausgezeichnet"
(5 hodnocení)
Výsledek vašeho hledání
Další recepty

Dostali jste chuť?