&noscript=1 /> Bezová panna cotta - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

Dezert

Bezová panna cotta

Bezová panna cotta

Domácí bezinkový sirup je nejen lahodným zahnáním žízně, ale také osvěžujícím dezertem.
Margit Stabinger
Hospodyně z Kinigerhof
Přísady
4-6 lidé
20 MIN.
  • 1 1/2 list
    želatiny
  • 400 ml
    smetany
  • 20 g
    cukru
  • 50 ml
    sirupu z bezových květů
  • 1 špetka
    sůl
  • 1 lžíce
    vanilkového cukru
  • nastrouhaná citronová kůra a šťáva z půlky citronu
Vytisnout recept
www.roterhahn.it
Příprava - Bezová panna cotta
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Želatinu nechejte změknout v chladné vodě.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Smetanu, cukr a bezový sirup přiveďte v hrnci k varu. Přidejte vymačkanou želatinu, sůl, vanilkový cukr a citron.
  • circle-dashed 3.
    Krok
    Hmotu nechejte trochu zchladnout, nalejte do malých formiček a odstavte na asi 2 hodiny do lednice.
  •  
    Hodně štěstí
Margit Stabinger
Hospodyně provozující selský šenk pod značkou "Roter Hahn"
Kinigerhof v Sextenu

Vytisknout recept

Recept z ...

Obnovení filtru
Kinigerhof flower flower flower flower
Paul Peter Stabinger   | Sexten  (Dolomity)
Chov zvířat
snídaně
Produktový koutek: mléka, špek, uzené hovězí maso ...
Selské nabídky: Zažít selský všední den, Práce ve stáji, Ve stájích ...
4,5
"Velmi dobré"
(5 hodnocení)
Pokoje od 80€ za noc
Apartmán od 160€ za noc
Výsledek vašeho hledání
Další recepty

Dostali jste chuť?