&noscript=1 /> Gerstsuppe - Przepis z Płd. Tyrolu Recept
 

Predkrm

Kroupová polévka Gerstsuppe

Gerstsuppe

V minulosti se připravovala hlavně v postní době, někdy s uzeným masem, někdy bez něj. Dnes je stálou součástí jídelního lístku v době oslav Törggelen.
Paul Huber
Hospodář z Griesserhof
Přísady
4 lidé
50 MIN.
  • 100 g
    uzeného špeku
  • 60 g
    brambor
  • 100 g
    krup
  • 40 g
    celeru
  • 200 g
    uzeného masa
  • sůl, pepř
  • 60 g
    mrkve
  • pažitky
  • 40 g
    pórku
Vytisnout recept
www.roterhahn.it
Příprava - Kroupová polévka Gerstsuppe
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Na kostičky nakrájený špek lehce opečte, přidejte kroupy a asi 2 litry vody.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Přiveďte k varu, přidejte uzené maso a vařte dvě hodiny.
  • circle-dashed 3.
    Krok
    20 minut před koncem vaření přidejte na malé kostičky nakrájenou zeleninu.
  • circle-dashed 4.
    Krok
    Polévku ochutnejte, maso nakrájejte na malé kousky a dejte do polévky.
  • circle-dashed 5.
    Krok
    Polévku na talířích nazdobte kousky pažitky.
  •  
    Hodně štěstí
Paul Huber
Hospodyně provozující vinařský šenk pod značkou "Roter Hahn"
Griesserhof v Vahrn

Vytisknout recept

Recept z ...

Obnovení filtru
Griesserhof
Paul Huber  | Vahrn  (Eisacktal)
Sezónní šenk
Domácí produkty Rulandské modré, Müller Thurgau DOC, Hruškový kompot, Kdoulové čatní, Kiszona kapusta ...
Výsledek vašeho hledání
Další recepty

Dostali jste chuť?