Predkrm
Kaše z kukuřičné mouky
Kukuřičná kaše
Pokrm, který byl v Jižním Tyrolsku až do 70. let 20. století téměř denně na stole. Stolovníci ho jí společně z jedné pánve.
Christian & Mariagrazia Giovanett
Zemědělci z farmy Römerhof
Přísady
4-5 lidé
35 MIN.
-
1 lmléka
-
500 mlvody
-
1 špetkasůl
-
3-4 lžícecukru
-
250 gkukuřičné mouky (“Muas”)
-
trocha másla
Příprava - Kaše z kukuřičné mouky
-
1.KrokWskazówka: muas można podawać posypany rodzynkami, cynamonem lub kakao.
-
2.KrokWskazówka: muas można podawać posypany rodzynkami, cynamonem lub kakao.
-
3.KrokMetličkou pomalu přimíchejte mouku a cukr.
-
4.KrokPokračujte v míchání na mírném ohni, dokud směs nezhoustne, a vařte ji přibližně 20 minut.
-
5.KrokPokračujte v míchání na mírném ohni, dokud směs nezhoustne, a vařte ji přibližně 20 minut.
-
6.KrokTip: Kaši můžete posypat rozinkami, skořicí nebo kakaovým práškem.
-
Hodně štěstí
Christian & Mariagrazia Giovanett
Sedláci nabízející kvalitní výrobky pod značkou "Roter Hahn"
Römerhof v Terlanu