&noscript=1 /> Kukuřičná kaše - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

Predkrm

Kaše z kukuřičné mouky

Kukuřičná kaše

Pokrm, který byl v Jižním Tyrolsku až do 70. let 20. století téměř denně na stole. Stolovníci ho jí společně z jedné pánve.
Christian & Mariagrazia Giovanett
Zemědělci z farmy Römerhof
Přísady
4-5 lidé
35 MIN.
  • 1 l
    mléka
  • 500 ml
    vody
  • 1 špetka
    sůl
  • 3-4 lžíce
    cukru
  • 250 g
    kukuřičné mouky (“Muas”)
  • trocha másla
Vytisnout recept
www.roterhahn.it
Příprava - Kaše z kukuřičné mouky
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Wskazówka: muas można podawać posypany rodzynkami, cynamonem lub kakao.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Wskazówka: muas można podawać posypany rodzynkami, cynamonem lub kakao.
  • circle-dashed 3.
    Krok
    Metličkou pomalu přimíchejte mouku a cukr.
  • circle-dashed 4.
    Krok
    Pokračujte v míchání na mírném ohni, dokud směs nezhoustne, a vařte ji přibližně 20 minut.
  • circle-dashed 5.
    Krok
    Pokračujte v míchání na mírném ohni, dokud směs nezhoustne, a vařte ji přibližně 20 minut.
  • circle-dashed 6.
    Krok
    Tip: Kaši můžete posypat rozinkami, skořicí nebo kakaovým práškem.
  •  
    Hodně štěstí
Christian & Mariagrazia Giovanett
Sedláci nabízející kvalitní výrobky pod značkou "Roter Hahn"
Römerhof v Terlanu
Další recepty

Dostali jste chuť?