&noscript=1 /> Hovězí maso na kyselo - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

Hlavní jídlo

Hovězí maso na kyselo

Hovězí maso na kyselo

Zejména v létě je hovězí maso nakrájené na tenké plátky velmi dobře stravitelné.
Elisabeth Kompatscher
Hospodyně z Fronthof
Přísady
4 lidé
180 MIN.
  • 1 kg
    hovězího masa (plec)
  • 1/2
    cibule
  • 50 g
    hlávkového celeru
  • 1
    mrkev
  • 1/2
    česneku
  • 4
    estragony
  • sůl
  • 1 kg
    brambor
  • 1
    cibule (nakrájená na kolečka)
  • 50 ml
    octa z červeného vína
  • 20 ml
    olivového oleje
Vytisnout recept
www.roterhahn.it
Příprava - Hovězí maso na kyselo
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Hovězí maso dejte do vařící vody a nechejte asi dvě hodiny vařit.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Cibule, celer, mrkev a česnek nakrájejte na kousky a spolu s estragonem přidejte k masu. Polévku dobře osolte a vařte dalších 45 minut.
  • circle-dashed 3.
    Krok
    Mezitím naškrábejte brambory, rozčtvrťte je a vařte je 30 minut odděleně ve slané vodě.
  • circle-dashed 4.
    Krok
    Maso vyjměte z polévky, nakrájejte na tenké plátky a servírujte na talíř spolu s brambory.
  • circle-dashed 5.
    Krok
    K masu přidejte kroužky cibule a zalijte octem a olejem.
  •  
    Hodně štěstí
Elisabeth Kompatscher
Hospodyně provozující vinařský šenk pod značkou "Roter Hahn"
Fronthof v Völsu am Schlern

Vytisknout recept

Recept z ...

Obnovení filtru
slide 1 of 3
Fronthof
Markus Kompatscher  | Völs am Schlern
Sezónní šenk
Domácí produkty Rulandské bílé ..., Zweigelt, Sauvignon, Hřbetní špek, Selský chléb ...
5,0
"Velmi dobré"
(2 hodnocení)
Výsledek vašeho hledání
Další recepty

Dostali jste chuť?

slide 1 to 3 of 3