&noscript=1 /> Hovězí maso na kyselo - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

Hlavní jídlo

Hovězí maso na kyselo

Hovězí maso na kyselo

Zejména v létě je hovězí maso nakrájené na tenké plátky velmi dobře stravitelné.
Elisabeth Kompatscher
Hospodyně z Fronthof
Přísady
4 lidé
180 MIN.
  • 1 kg
    hovězího masa (plec)
  • 1/2
    cibule
  • 50 g
    hlávkového celeru
  • 1
    mrkev
  • 1/2
    česneku
  • 4
    estragony
  • sůl
  • 1 kg
    brambor
  • 1
    cibule (nakrájená na kolečka)
  • 50 ml
    octa z červeného vína
  • 20 ml
    olivového oleje
Vytisnout recept
www.roterhahn.it
Příprava - Hovězí maso na kyselo
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Hovězí maso dejte do vařící vody a nechejte asi dvě hodiny vařit.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Cibule, celer, mrkev a česnek nakrájejte na kousky a spolu s estragonem přidejte k masu. Polévku dobře osolte a vařte dalších 45 minut.
  • circle-dashed 3.
    Krok
    Mezitím naškrábejte brambory, rozčtvrťte je a vařte je 30 minut odděleně ve slané vodě.
  • circle-dashed 4.
    Krok
    Maso vyjměte z polévky, nakrájejte na tenké plátky a servírujte na talíř spolu s brambory.
  • circle-dashed 5.
    Krok
    K masu přidejte kroužky cibule a zalijte octem a olejem.
  •  
    Hodně štěstí
Elisabeth Kompatscher
Hospodyně provozující vinařský šenk pod značkou "Roter Hahn"
Fronthof v Völsu am Schlern

Vytisknout recept

Recept z ...

Obnovení filtru
Fronthof
Markus Kompatscher  | Völs am Schlern
Sezónní šenk
Domácí produkty Zweigelt, Sauvignon, Rulandské bílé ..., Hřbetní špek, Selský chléb ...
5,0
"Ausgezeichnet"
(2 hodnocení)
Výsledek vašeho hledání
Další recepty

Dostali jste chuť?