&noscript=1 /> Jablečná na kozím sýru - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

Predkrm

Marinované "jablko" na pralince z čerstvého kozího sýra

Jablečná na kozím sýru

Jablka, slanina, kozí sýr, med: tento pokrm v sobě spojuje rozmanitost selského potěšení.
Patrizia Prantl
Hospodyně z Schrenteweinhof
Přísady
4 lidé
30 MIN.
  • 1
    jablko (Golden Delicious)
  • 2 lžíce
    květového medu
  • trochu citronové šťávy
  • 180 g
    čerstvého kozího sýra
  • 1
    malá cibule
  • 1 lžíce
    olivového oleje
  • 50 g
    vlašských ořechů (najemno nadrcených)
  • 1 lžicka
    citronové šťávy
  • bylinková sůl
  • pepř
  • 4
    plátky špeku srolované do růžiček
  • 1 vetvicka
    tymián
Vytisnout recept
www.roterhahn.it
Příprava - Marinované "jablko" na pralince z čerstvého kozího sýra
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Jablko nakrájejte na 1 cm tlusté plátky.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Med promíchejte s citronovou šťávou a tymiánem, až vznikne marináda, kterou přelejete přes plátky jablka a necháte přes noc odstát.
  • circle-dashed 3.
    Krok
    Čerstvý kozí sýr nechejte přes noc oschnout v sítku.
  • circle-dashed 4.
    Krok
    Cibuli nakrájejte na malé kostičky, poduste na olivovém oleji a nechejte vychladnout. Přimíchejte ji spolu s nadrcenými ořechy k čerstvému kozímu sýru a dochuťte citronovou šťávou, bylinkovou solí a pepřem.
  • circle-dashed 5.
    Krok
    Z hmoty vytvořte čtyři pralinky, každou položte na plátek jablka a ozdobte špekovou růžičkou.
  •  
    Hodně štěstí
Patrizia Prantl
Selka nabízející dovolenou na statku pod značkou "Roter Hahn"
Schrenteweinhof v Laně

Vytisknout recept

Recept z ...

Obnovení filtru
Schrenteweinhof flower flower flower
Hannes Karnutsch  | Lana  (Merano a okolí)
Ovoce, Vinařství
prodejna na statku: mamelády, sirup, ovocné šťávy ...
Selské nabídky: Zažít selský všední den, Prohlídka sadu a vinic, Cesta sklepy s degust.vína ...
4,9
"Velmi dobré"
(10 hodnocení)
Apartmán od 65€ za noc
Výsledek vašeho hledání
Další recepty

Dostali jste chuť?