&noscript=1 /> Jablečný štrúdl - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

pecivo

Strudel z jabłkami

Strudel z jabłkami

V Jižním Tyrolsku se jablečný závin tradičně připravuje z křehkého těsta a místních jablek. Je to ideální doplněk ke kávě.
Andrea Müller
Hospodyně z Pirchhof
Přísady
2 strudel
75 MIN.
  • Na linecké těsto:
  • 10 - 12 g
    jabłek
  • 1 pytlícek
    proszku do pieczenia
  • 4
    jaja
  • 180 g
    rodzynek sułtanek
  • 200 g
    rum (podle libosti)
  • 1 balení
    cukru waniliowego
  • cukru
  • vanilkového cukru
  • Další:
  • mléko k potírání
  • Vytisnout recept
    www.roterhahn.it
    Příprava - Strudel z jabłkami
    • circle-dashed 1.
      Krok
      Mąkę, proszek do pieczenia, jajka, margarynę, cukier i cukier waniliowy zagnieść na gładkie ciasto. Następnie odstawić ciasto na 1/2 godz.
    • circle-dashed 2.
      Krok
      Do nadzienia obrać jabłka, pokroić na drobne kawałki i wymieszać z cukrem, cukrem waniliowym i rodzynkami. Można dodać rum wg upodobania.
    • circle-dashed 3.
      Krok
      Těsto rozdělte na dvě půlky, vyválejte ho a naplňte. Nakonec těsto potřete studeným mlékem. Pečte na 180 °C asi 45 minut.
    • circle-dashed 4.
      Krok
      Jeszcze ciepły strudel posypać cukrem pudrem i podawać ewentualnie z sosem waniliowym.
    •  
      Hodně štěstí
    Andrea Müller
    Hospodyně provozující selský šenk pod značkou "Roter Hahn"
    Pirchhof v Naturnsu

    Vytisknout recept

    Recept z ...

    Obnovení filtru
    Pirchhof
    Erich Müller  | Naturns  (Merano a okolí)
    Šenk
    Domácí produkty Kozí domácí klobásy, Kozí klobásky Kaminwurz, Kozí salám, Meduňkový sirup, Salám ...
    4,9
    "Ausgezeichnet"
    (5 hodnocení)
    Výsledek vašeho hledání
    Další recepty

    Dostali jste chuť?