&noscript=1 /> Mrkvový koláč - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

pecivo

Mrkvový koláč

Mrkvový koláč

Jemně nastrouhaná mrkev dodá koláči šťavnatou a intenzivní chuť.
Gabi Pichler
Hospodyně z Wernerhof
Přísady
1 koláč (Ø 26 cm)
90 MIN.
  • 7
    vejce
  • 200 g
    cukru
  • 300 g
    nastrouhaných brambor
  • 250 g
    nastrouhaných lískových ořechů
  • 220 g
    mouky
  • 20 g
    medu
  • 5 g
    prášku do pečiva
  • vanilkového cukru
  • citronová kůra
  • 1 špetka
    sůl
Vytisnout recept
www.roterhahn.it
Příprava - Mrkvový koláč
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Oddělte žloutek od bílku a žloutky spolu se 120 g cukru a medem umíchejte na pěnu.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Přidejte vanilkový cukr, trochu nastrouhané citronové kůry a nastrouhané mrkve.
  • circle-dashed 3.
    Krok
    Sníh umíchejte z bílku, zbytku cukru a špetky soli, vše promíchejte s pěnou.
  • circle-dashed 4.
    Krok
    Nakonec přidejte nastrouhané lískové ořechy, mouku a prášek do pečiva.
  • circle-dashed 5.
    Krok
    Pečte při 180 °C asi 50 minut.
  •  
    Hodně štěstí
Gabi Pichler
Selka nabízející dovolenou na statku pod značkou "Roter Hahn"
Wernerhof v Jenesienu

Vytisknout recept

Recept z ...

Obnovení filtru
Wernerhof flower flower flower flower
Helmuth Pichler  | Jenesien  (Bolzano a okolí)
Chov zvířat, Ovoce, Vinařství
snídaně
Produktový koutek: vejce, mamelády, sirup ...
Selské nabídky: Zažít selský všední den, Práce ve stáji, Prohlídka dvora ...
5,0
"Velmi dobré"
(18 hodnocení)
Apartmán od 73€ za noc
Výsledek vašeho hledání
Další recepty

Dostali jste chuť?