&noscript=1 /> Vaječné špecle - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

Predkrm

Vaječné špecle

Vaječné špecle

V souladu s příslovím "v létě mysli na zimu" poskytuje tento recept zásoby pro chladné období.
Annemarie Vallazza
Hospodyně provozující selský šenk Lüch de Survisc
Přísady
6 lidé
30 MIN.
  • 400 g
    pšeničné mouky
  • 4
    vejce
  • 100 g
    špaldové mouky
  • Další:
  • 1 špetka
    sůl
  • 2 lžíce
    másla
  • 2 lžíce
    smetany
  • 1 svazek
    pažitky
  • 250 ml
    mléka
  • Vytisnout recept
    www.roterhahn.it
    Příprava - Vaječné špecle
    • circle-dashed 1.
      Krok
      Mouku a sůl smíchejte se smetanou, mlékem a potom promíchejte s vajíčky na hladké a tuhé těsto.
    • circle-dashed 2.
      Krok
      K varu přiveďte dostatek slané vody.
    • circle-dashed 3.
      Krok
      Těsto nastrouhejte struhadlem do vroucí slané vody na špecle. Špecle přiveďte k varu a vytáhněte je z vody. Prudce je ochlaďte ve studené vodě a sceďte.
    • circle-dashed 4.
      Krok
      Na pánvi rozehřejte máslo, ohřejte na něm špecle, osolte a servírujte s pažitkou.
    •  
      Hodně štěstí
    Annemarie Vallazza
    Hospodyně provozující selský šenk pod značkou "Roter Hahn"
    Lüch de Survisc v Wengenu

    Vytisknout recept

    Recept z ...

    Obnovení filtru
    Lüch de Survisc
    Vallazza  | Wengen
    Šenk
    Domácí produkty Hřbetní špek, Klobásky Kaminwurzen, Klobásy, Rybízová marmeláda, Rybízový sirup ...
    Výsledek vašeho hledání
    Další recepty

    Dostali jste chuť?