Nápoje
Osvěžující našlehané mléko
Našlehané mléko
Lahodný osvěžující nápoj z jihotyrolské selské kuchyně s mlékem a bobulovitými plody, který se snadno a rychle připravuje.
Elke Prader
Hospodyně z Wieshof
Přísady
3 lidé
15 MIN.
-
500 mlpodmáslí nebo čerstvého mléka
-
50 - 80 mlčerného rybízového sirupu
-
šťáva a kůra z půlky citronu
-
1/2 lžickamedu
-
trocha šlehané smetany
Příprava - Osvěžující našlehané mléko
-
1.KrokCitronovou šťávu, citronovou kůru, sirup z černého rybízu a med dobře rozmíchejte ve stolním mixéru, přidejte mléko a dále mixujte.
-
2.KrokMléko rozdělte do sklenic, nahoru přidejte šlehačku a na ni trochu nastrouhané citronové kůry nebo bobule rybízu.
-
Hodně štěstí