Predkrm
Noky z červené řepy
Noky z červené řepy
Červená řepa je zdravá, všestranná a snadno se skladuje. Proto je oblíbenou zeleninou na jihotyrolských statcích.
Christine Schrott
Hospodyně z gospodarstwo Oberpalwitter
Přísady
4 lidé
50 MIN.
-
50 gčervené řepy (nastrouhané)
-
250 gricotty
-
2vejce
-
2 lžícepšeničné nebo špaldové mouky
-
2 lžícestrouhanky z housek
-
1 špetkasůl
-
salát z divokých bylin
-
parmazán
-
másla (zhnědlého)
Příprava - Noky z červené řepy
-
1.KrokVšechny přísady rychle smícháte na těsto.
-
2.KrokPoté ho nechejte půl hodiny v chladu odstát.
-
3.KrokVytvarujte z těsta noky a vařte je ve vroucí slané vodě 10 minut na mírném ohni.
-
4.KrokNoky můžete servírovat na salátu z divoce rostoucích bylin s parmazánem a máslem.
-
Hodně štěstí