Predkrm
Noky z červené řepy
Noky z červené řepy
Červená řepa je zdravá, všestranná a snadno se skladuje. Proto je oblíbenou zeleninou na jihotyrolských statcích.

Christine Schrott
Hospodyně z gospodarstwo Oberpalwitter
Přísady
4 lidé
50 MIN.
-
50 gčervené řepy (nastrouhané)
-
250 gricotty
-
2vejce
-
2 lžícepšeničné nebo špaldové mouky
-
2 lžícestrouhanky z housek
-
1 špetkasůl
-
salát z divokých bylin
-
parmazán
-
másla (zhnědlého)
Příprava - Noky z červené řepy
-
1.
KrokVšechny přísady rychle smícháte na těsto. -
2.
KrokPoté ho nechejte půl hodiny v chladu odstát. -
3.
KrokVytvarujte z těsta noky a vařte je ve vroucí slané vodě 10 minut na mírném ohni. -
4.
KrokNoky můžete servírovat na salátu z divoce rostoucích bylin s parmazánem a máslem. -
Hodně štěstí
