&noscript=1 /> Apfelkiachl - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

Dezert

Apfelkiachl

Apfelkiachl

V minulosti se plátky jablek v těstě dokonce používaly jako náhrada svatebního dortu. Nejlépe chutnají ozdobené skořicí a cukrem.
Andrea Müller
Hospodyně z Pirchhof
Přísady
4 lidé
30 MIN.
  • 4
    jablka
  • Na těsto:
  • 300 g
    mouky
  • 500 ml
    mléka
  • 3
    vejce
  • trocha soli
  • vanilkového cukru
  • trocha skorice
  • práškového cukru
  • Vytisnout recept
    www.roterhahn.it
    Příprava - Apfelkiachl
    • circle-dashed 1.
      Krok
      Oloupejte 4 jablka, vyřízněte jádřinec a nakrájejte je plátky. Posypte vanilkovým cukrem a skořicí.
    • circle-dashed 2.
      Krok
      Smíchejte přísady na těsto.
    • circle-dashed 3.
      Krok
      Jablka namočte do palačinkové směsi, osmažte na rozpáleném tuku z obou stran dohněda, vyjměte a nechte okapat na kuchyňské utěrce.
    • circle-dashed 4.
      Krok
      Ještě horké jablečné koláčky posypeme moučkovým cukrem a podáváme s vanilkovou omáčkou nebo brusinkovým džemem a lístkem máty.
    •  
      Hodně štěstí
    Andrea Müller
    Hospodyně provozující selský šenk pod značkou "Roter Hahn"
    Pirchhof v Sextenu

    Vytisknout recept

    Recept z ...

    Obnovení filtru
    Pirchhof
    Erich Müller  | Naturns  (Merano a okolí)
    Šenk
    Domácí produkty Kozí domácí klobásy, Kozí klobásky Kaminwurz, Kozí salám, Meduňkový sirup, Salám ...
    4,9
    "Ausgezeichnet"
    (5 hodnocení)
    Výsledek vašeho hledání
    Další recepty

    Dostali jste chuť?