&noscript=1 /> Pampeliškový salát - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

Predkrm

Pampeliškový salát s vejci

Pampeliškový salát

Listy pampelišky se v Jižním Tyrolsku nazývají také "zigori". Tento salát je vynikajícím příkladem zelené jihotyrolské kuchyně.
Martha Thaler
Hospodyně z Zmailer-Hof
Přísady
4 lidé
20 MIN.
  • 3 hrst
    čerstvých mladých listů pampelišky
  • 2
    malé brambory
  • 1
    malá cibule
  • 4
    vejce z biochovu uvařená natvrdo
  • sůl, pepř
  • 2 lžíce
    jablečný ocet
  • 2 lžíce
    olivového oleje
Vytisnout recept
www.roterhahn.it
Příprava - Pampeliškový salát s vejci
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Brambory uvařte ve vodě, oloupejte a ještě teplé je nakrájejte na kolečka.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Pampelišky pečlivě opláchněte, vymačkejte do sucha a nakrájejte.
  • circle-dashed 3.
    Krok
    Oloupejte cibuli a najemno nakrájejte.
  • circle-dashed 4.
    Krok
    Vše promíchejte a marinujte v soli, pepři, octu a oleji.
  • circle-dashed 5.
    Krok
    Vejce uvařená natvrdo oloupejte, rozpulte a servírujte se salátem.
  •  
    Hodně štěstí
Martha Thaler
Hospodyně provozující selský šenk pod značkou "Roter Hahn"
Zmailer-Hof v Schenně

Vytisknout recept

Recept z ...

Obnovení filtru
Zmailer-Hof
Johann Thaler  | Schenna  (Merano a okolí)
Šenk
Domácí produkty Kys.zelí, Víno, hroznový mošt, m, malinová ovoc.pomazánka ...
5,0
"Ausgezeichnet"
(4 hodnocení)
Výsledek vašeho hledání
Další recepty

Dostali jste chuť?