&noscript=1 /> Rizoto s bylinami - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

Predkrm

Rizoto s divokými bylinami

Rizoto s bylinami

Znalost bylin byla vždy hluboce zakořeněna v každodenním životě zemědělské rodiny a své využití najde i v kuchyni.
Johannes Meßner
Hospodář z Burgerhof
Přísady
4 lidé
30 MIN.
  • 350 g
    rýže na rizoto
  • 1
    středně velká cibule
  • 100 g
    kopřiv
  • 30 g
    listů amarantu
  • olivový olej
  • víno
  • zeleninového vývaru
  • 30 g
    šedého sýra (ne příliš, aby nebyl dominantní) nebo případně horský sýr ze salaše
  • máslo na propojení
  • 1 hrst
    divokého tymiánu
  • parmazán
Vytisnout recept
www.roterhahn.it
Příprava - Rizoto s divokými bylinami
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Blanšírujte kopřivy, oškubejte listy a nakrájejte na malé kousky.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Listy amarantu nakrájejte na malé kousky a spolu s listy kopřiv zpěňte na pánvi v olivovém oleji.
  • circle-dashed 3.
    Krok
    Pořádně zalijte vínem a přiveďte k varu
  • circle-dashed 4.
    Krok
    Postupně přidávejte horký zeleninový vývar a rýži na rizoto nechávejte povařit.
  • circle-dashed 5.
    Krok
    Když rýže změkne, přimíchejte do hrnce sýr a máslo, rýže nesmí v žádném případě zůstat suchá.
  • circle-dashed 6.
    Krok
    Na koniec dodać sezonowe dzikie zioła, takie jak liście amarantusa i pokrzywy oraz świeży tymianek. Serwować na talerzu posypane parmezanem.
  •  
    Hodně štěstí
Johannes Meßner
Hospodář provozující vinařský šenk pod značkou "Roter Hahn"
Burgerhof v Brixenu

Vytisknout recept

Recept z ...

Obnovení filtru
Burgerhof
Johannes Meßner  | Brixen  (Eisacktal)
Sezónní šenk
Domácí produkty INSekt, Burgfrieden, Domácí uzeniny, Klobásky Kaminwurzen, Rybízový sirup ...
Výsledek vašeho hledání
Další recepty

Dostali jste chuť?