&noscript=1 /> Selská krvavá klobása - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

Hlavní jídlo

Selská krvavá klobása

Selská krvavá klobása

Jelita jsou hlavně v době oslav Törggelen oblíbeným pokrmem.
Elisabeth Kompatscher
Hospodyně z Fronthof
Přísady
2 lidé
60 MIN.
  • 1 l
    vepřové krve
  • 300 g
    pečiva na knedlíky
  • 1 lžicka
    sůl
  • 2 lžicka
    pepř
  • 1 lžicka
    majoránky
  • 1
    stroužek česneku
  • hovězí střevo
Vytisnout recept
www.roterhahn.it
Příprava - Selská krvavá klobása
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Přísady dobře promíchejte v hluboké míse nebo velkém hrnci. Vytvoří se tekutá hmota.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Plničkou na klobásy (nebo trychtýřem) naplňte nádivku do hovězího střeva. Posledních pár centimetrů nechte volných, protože nádivka se během vaření roztáhne, a pak klobásu svažte.
  • circle-dashed 3.
    Krok
    Klobásu nechte stát v horké vodě přibližně 30 minut (Pozor! Voda se nesmí vařit.)
  • circle-dashed 4.
    Krok
    Podávejte s kysaným zelím a vařenými bramborami.
  •  
    Hodně štěstí
Elisabeth Kompatscher
Hospodyně provozující vinařský šenk pod značkou "Roter Hahn"
Fronthof v Völsu am Schlern

Vytisknout recept

Recept z ...

Obnovení filtru
Fronthof
Markus Kompatscher  | Völs am Schlern
Sezónní šenk
Domácí produkty Zweigelt, Sauvignon, Rulandské bílé ..., Hřbetní špek, Selský chléb ...
5,0
"Ausgezeichnet"
(2 hodnocení)
Výsledek vašeho hledání
Další recepty

Dostali jste chuť?