Predkrm
Špekové rolky
Špekové rolky
Vydatný předkrm se středomořským nádechem: čerstvý tvaroh se sušenými rajčaty a bazalkou zabalený do jemné venkovské slaniny.
Waltraud Ladurner Pixner
Hospodyně z Gasserhof
Přísady
4 lidé
30 MIN.
-
500 gtvarohu
-
sůl, pepř
-
60 gnaložených sušených rajčat
-
čerstvá bazalka
-
10plátků špeku
Příprava - Špekové rolky
-
1.KrokTvaroh dochuťte solí a pepřem a zahustěte sušenými rajčaty a najemno nakrájenou bazalkou.
-
2.KrokVše namažte na jednotlivé plátky špeku a zarolujte.
-
Hodně štěstí
Waltraud Ladurner Pixner
Selka nabízející dovolenou na statku pod značkou "Roter Hahn"
Gasserhof v Kuens