&noscript=1 /> Knedlík z červené řepy - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

Predkrm

Knedlík z červené řepy

Knedlík z červené řepy

Tato varianta knedlíků přináší na talíř spoustu barvy. Nejlépe je připravíte v páře, aby si zachovaly červenou barvu.
Christian Pinggera
Hospodář z Schnalshuberhof
Přísady
12 knedlíků
90 MIN.
  • 50 g
    pórku
  • 300 g
    nivy
  • 50 g
    mascarpone
  • 150 ml
    smetany
  • 500 g
    sůl, pepř
  • trochu na malé kousky nasekané petržele
  • 2
    vejce
  • sůl, pepř
  • kmín
  • 2 lžíce
    mouky
  • měkký sýr
Vytisnout recept
www.roterhahn.it
Příprava - Knedlík z červené řepy
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Tři červené řepy nejdříve uvařte a poté z nich vytvořte pyré.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Cibuli a česnek nakrájejte na malé kousky a krátce poduste, mléko ohřejte, aby bylo vlažné.
  • circle-dashed 3.
    Krok
    Nyní pyré z řepy promíchejte s cibulí, česnekem a s mlékem s pečivem, petrželí a vejci, přidejte sůl, pepř a kmín. Těsto posypejte trochou mouky a nechejte odstát.
  • circle-dashed 4.
    Krok
    Poté z těsta vytvořte knedlíky a do středu každého knedlíku dejte kousek měkkého sýra velikosti kostky cukru. Knedlíky uzavřete.
  • circle-dashed 5.
    Krok
    Během toho krátce duste pórek na rozpáleném oleji, poté přidejte nivu a sýr mascarpone a nechejte trochu změknout. Přidejte smetanu a nechejte trochu povařit.
  • circle-dashed 6.
    Krok
    Ze směsi vytvořte pyré, kterým polejete před servírováním uvařené knedlíky.
  •  
    Hodně štěstí
Christian Pinggera
Hospodář provozující vinařský šenk pod značkou "Roter Hahn"
Schnalshuberhof v Algundu

Vytisknout recept

Recept z ...

Obnovení filtru
Schnalshuberhof
Christian Pinggera  | Algund  (Merano a okolí)
Sezónní šenk
Domácí produkty Grappa Treber - Grappa z mláta, Kdoulový sirup, Kys.zelí, Ořechový likér "Nusseler", Panenka ...
5,0
"Ausgezeichnet"
(2 hodnocení)
Výsledek vašeho hledání
Další recepty

Dostali jste chuť?