&noscript=1 /> Telecí koleno - Selský recept Recept
 

Hlavní jídlo

Telecí koleno

Telecí koleno

Stilton je jedním z nejlepších kusů telecího masa. Spolu s čerstvou zeleninou ze zahrady se maso peče v troubě do křupava.
Jessica Moser
Hospodyně provozující vinařský šenk Oberpartegger
Přísady
4 lidé
180 MIN.
  • 1
    Telecí koleno
  • bylinková sůl
  • oleje
  • 1
    cibule
  • 2
    stroužky česneku
  • 1 lžíce
    rajského protlaku
  • 100 ml
    červeného vína
  • 10
    koktejlových rajčat
  • 2
    brambor
  • 2
    mrkve
  • 1
    feferonka
  • 1
    cukety
  • zahradní bylinky
Vytisnout recept
www.roterhahn.it
Příprava - Telecí koleno
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Telecí koleno potřete bylinkovou solí a v troubě na oleji na plechu na pečení opečte ze všech stran.
  • circle-dashed 2.
    Krok
     Cibuli a česnek nasekejte na malé kousky a orestujte na oleji spolu s rajčatovým protlakem. Zalijte červeným vínem a přidejte trochu vody.
  • circle-dashed 3.
    Krok
    Omáčku z cibule a česneku rozlejte okolo kolena a pečte v troubě 3 hodiny při 160° C.
  • circle-dashed 4.
    Krok
    Nakrájejte zeleninu a povařte ji krátce ve slané vodě. Krátce předtím, než se koleno dopeče, přidejte k němu zeleninu, zahradní bylinky vyskládejte na koleno a dopečte.
  •  
    Hodně štěstí
Jessica Moser
Hospodyně provozující vinařský šenk pod značkou "Roter Hahn"
Oberpartegger v Villandersu

Vytisknout recept

Recept z ...

Obnovení filtru
Oberpartegger
Kainzwaldner Johannes  | Villanders  (Eisacktal)
Sezónní šenk
Domácí produkty Borový likér, Borůvkový likér, Brusinková marmeláda, Domácí uzeniny, Grappy  ...
Výsledek vašeho hledání
Další recepty

Dostali jste chuť?