&noscript=1 /> Těstovinové s houbami shiitake - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

Predkrm

Pohankové těstoviny s grilovanými houbami shiitake

Těstovinové s houbami shiitake

Tyto vzácné houby, které pocházejí z Číny a Japonska, našly svůj domov také v Jižním Tyrolsku a dodávají pohankovým listům štiplavou vůni.
Andreas Kalser & Josef Obkircher
Sedláci z Kirnig
Přísady
4 lidé
MIN.
  • 400 g
    pšeničné mouky
  • 200 g
    pohankové mouky
  • 3
    vejce
  • 2 lžíce
    krupice z tvrdé pšenice
  • 500 g
    hub shiitake
  • 2 lžíce
    olivového oleje
  • másla
  • sůl a černý pepř
Vytisnout recept
www.roterhahn.it
Příprava - Pohankové těstoviny s grilovanými houbami shiitake
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Vyválejte ho na tenké pláty a vykrajujte tvary podle libosti. Ty pak nechejte vařit ve slané vodě asi 2 minuty (na zkus).
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Mezitím ogrilujte houby shiitake na olivovém oleji (v celku). Nakonec ochuťte solí a pepřem.
  • circle-dashed 3.
    Krok
    Těstoviny polejte přepuštěným máslem a servírujte s houbami shiitake.
  • circle-dashed 4.
    Krok
    Mouku, vejce a krupici z tvrdé pšenice zpracujte spolu s vlažnou vodou na hladké nudlové těsto.
  •  
    Hodně štěstí
Andreas Kalser & Josef Obkircher
Sedláci nabízející kvalitní výrobky pod značkou "Roter Hahn"
Kirnig v Aldeinu
Další recepty

Dostali jste chuť?