Nápoje
Vaječný likér
Vaječný likér
Vaječný likér je skutečnou lahůdkou, když si ho vychutnáte teplý. Pro dosažení dobré kvality se doporučuje používat čerstvá vejce z volného chovu.
Jessica Moser
Hospodyně provozující vinařský šenk Oberpartegger
Přísady
2 litry
120 MIN.
-
750 mlmléka
-
500 gcukru
-
4 pytlícekvanilkového cukru
-
6vejce
-
250 mlvysokoprocentního alkoholu
-
250 mlsmetany
Příprava - Vaječný likér
-
1.KrokMléko vařte spolu s cukrem a vanilkovým cukrem 15 minut, poté nechejte zchladnout.
-
2.KrokMléko vařte spolu s cukrem a vanilkovým cukrem 15 minut, poté nechejte zchladnout.
-
3.KrokPřidejte alkohol a smetanu.
-
4.KrokPoté naplňte láhve a nechejte vychladit.
-
Hodně štěstí
Jessica Moser
Hospodyně provozující vinařský šenk pod značkou "Roter Hahn"
Oberpartegger v Villandersu