Nápoje
Vaječný likér
Vaječný likér
Vaječný likér je skutečnou lahůdkou, když si ho vychutnáte teplý. Pro dosažení dobré kvality se doporučuje používat čerstvá vejce z volného chovu.

Jessica Moser
Hospodyně provozující vinařský šenk Oberpartegger
Přísady
2 litry
120 MIN.
-
750 mlmléka
-
500 gcukru
-
4 pytlícekvanilkového cukru
-
6vejce
-
250 mlvysokoprocentního alkoholu
-
250 mlsmetany
Příprava - Vaječný likér
-
1.
KrokMléko vařte spolu s cukrem a vanilkovým cukrem 15 minut, poté nechejte zchladnout. -
2.
KrokMléko vařte spolu s cukrem a vanilkovým cukrem 15 minut, poté nechejte zchladnout. -
3.
KrokPřidejte alkohol a smetanu. -
4.
KrokPoté naplňte láhve a nechejte vychladit. -
Hodně štěstí

Jessica Moser
Hospodyně provozující vinařský šenk pod značkou "Roter Hahn"
Oberpartegger v Villandersu