&noscript=1 /> Vaječný likér - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

Nápoje

Vaječný likér

Vaječný likér

Vaječný likér je skutečnou lahůdkou, když si ho vychutnáte teplý. Pro dosažení dobré kvality se doporučuje používat čerstvá vejce z volného chovu.
Jessica Moser
Hospodyně provozující vinařský šenk Oberpartegger
Přísady
2 litry
120 MIN.
  • 750 ml
    mléka
  • 500 g
    cukru
  • 4 pytlícek
    vanilkového cukru
  • 6
    vejce
  • 250 ml
    vysokoprocentního alkoholu
  • 250 ml
    smetany
Vytisnout recept
www.roterhahn.it
Příprava - Vaječný likér
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Mléko vařte spolu s cukrem a vanilkovým cukrem 15 minut, poté nechejte zchladnout.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Mléko vařte spolu s cukrem a vanilkovým cukrem 15 minut, poté nechejte zchladnout.
  • circle-dashed 3.
    Krok
    Přidejte alkohol a smetanu.
  • circle-dashed 4.
    Krok
    Poté naplňte láhve a nechejte vychladit.
  •  
    Hodně štěstí
Jessica Moser
Hospodyně provozující vinařský šenk pod značkou "Roter Hahn"
Oberpartegger v Villandersu

Vytisknout recept

Recept z ...

Obnovení filtru
Oberpartegger
Kainzwaldner Johannes  | Villanders  (Eisacktal)
Sezónní šenk
Domácí produkty Borový likér, Borůvkový likér, Brusinková marmeláda, Domácí uzeniny, Grappy  ...
Výsledek vašeho hledání
Další recepty

Dostali jste chuť?