&noscript=1 /> Vinná polévka - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

Predkrm

Vinná polévka

Vinná polévka

Vinné polévky údajně existovaly již v římských dobách, zejména pro posílení nemocných. Oblíbená polévka se tradičně připravuje s bílým vínem.
Markus Seppi
Sedlák z Kirnig
Přísady
4 lidé
30 MIN.
  • na kostky nakrájený staréhý rohlík
  • 1 lžíce
    másla
  • trocha skorice
  • 500 ml
    silné masové polévky
  • 5
    žloutek
  • 250 ml
    smetany
  • 250 ml
    bílého vína Chardonnay
Vytisnout recept
www.roterhahn.it
Příprava - Vinná polévka
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Na kostky nakrájený rohlík opečte na másle a posypte skořicí.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    V hrnci na mírném ohni rozšlehejte horkou masovou polévku se žloutky, smetanou a bílým vínem, dokud směs nezíská krémovou konzistenci.
  • circle-dashed 3.
    Krok
    V hrnci na mírném ohni rozšlehejte horkou masovou polévku se žloutky, smetanou a bílým vínem, dokud směs nezíská krémovou konzistenci.
  •  
    Hodně štěstí
Familienbild
Sedlák nabízející kvalitní výrobky pod značkou "Roter Hahn"
Weingut Oberpreyhof v Kalternu
Další recepty

Dostali jste chuť?