Predkrm
Vinná polévka
Vinná polévka
Vinné polévky údajně existovaly již v římských dobách, zejména pro posílení nemocných. Oblíbená polévka se tradičně připravuje s bílým vínem.
Markus Seppi
Sedlák z Kirnig
Přísady
4 lidé
30 MIN.
-
na kostky nakrájený staréhý rohlík
-
1 lžícemásla
-
trocha skorice
-
500 mlsilné masové polévky
-
5žloutek
-
250 mlsmetany
-
250 mlbílého vína Chardonnay
Příprava - Vinná polévka
-
1.KrokNa kostky nakrájený rohlík opečte na másle a posypte skořicí.
-
2.KrokV hrnci na mírném ohni rozšlehejte horkou masovou polévku se žloutky, smetanou a bílým vínem, dokud směs nezíská krémovou konzistenci.
-
3.KrokV hrnci na mírném ohni rozšlehejte horkou masovou polévku se žloutky, smetanou a bílým vínem, dokud směs nezíská krémovou konzistenci.
-
Hodně štěstí
Familienbild
Sedlák nabízející kvalitní výrobky pod značkou "Roter Hahn"
Weingut Oberpreyhof v Kalternu