&noscript=1 /> Pečené jehněčí s chřestem - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

Hlavní jídlo

Pečené jehněčí s chřestem

Pečené jehněčí s chřestem

Pro mnoho gurmánů je jehněčí součástí Velikonoc. Tento recept dokazuje, že jehněčí a chřest spolu dokonale ladí.
Franz Schwarz
Hospodář provozující vinařský šenk Oberlegar
Přísady
8 lidé
120 MIN.
  • 4 kg
    chřestu z Terlana
  • 3 kg
    jehněčího masa
  • 250 ml
    bílého vína
  • Kořenová zelenina
  • Vývar
Vytisnout recept
www.roterhahn.it
Příprava - Pečené jehněčí s chřestem
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Jehněčí naporcujte a krátce opečte na pánvi.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Když bude z obou stran maso hnědé, přidejte koření, kořenovou zeleninu a bílé víno.
  • circle-dashed 3.
    Krok
    Maso dejte péct do trouby. Pravidelně jej otáčejte a podlévejte vývarem. Pečte mezi 60 a 90 minutami.
  • circle-dashed 4.
    Krok
    Chřest oloupejte, uvařte do křupava a servírujte k jehněčímu masu.
  •  
    Hodně štěstí
Franz Schwarz
cprovozující vinařský šenk pod značkou "Roter Hahn"
Oberlegar v Terlanu

Vytisknout recept

Recept z ...

Obnovení filtru
Oberlegar
Franz Schwarz  | Terlan  (Bolzano a okolí)
Sezónní šenk
Domácí produkty Sauvignon, Vernatsch, Bylinný sirup, Fíková hořčice, Rybízová marmeláda ...
4,0
"Super"
(3 hodnocení)
Výsledek vašeho hledání
Další recepty

Dostali jste chuť?