&noscript=1 /> Medový koláč - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

Dezert

Medový koláč

Medový koláč

Lahodný recept se spoustou zdravých ingrediencí. Ať už k snídani nebo ke kávě - prostě vynikající.
Emmi Zingerle
Hospodyně z Peterer-Hof
Přísady
1 forma na kolac
80 MIN.
  • 125 g
    másla
  • 200 g
    medu
  • 3
    vejce
  • 125 g
    nízkotučného tvarohu
  • kůra z půlky citronu
  • 100 g
    rozinek
  • 50 g
    lískových ořechů
  • 200 g
    celozrnné bílé mouky
  • 200 g
    špaldové celozrnné mouky
  • 3 lžicka
    prášku do pečiva
  • 125 ml
    mléka
Vytisnout recept
www.roterhahn.it
Příprava - Medový koláč
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Smíchejte máslo s medem a vejci, až vznikne pěna.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Přidejte nízkotučný tvaroh, citronovou kůru, rozinky a nastrouhané lískové ořechy.
  • circle-dashed 3.
    Krok
    Obě špaldové mouky smíchejte s práškem do pečiva a přidejte mléko.
  • circle-dashed 4.
    Krok
    Uhněteme těsto.
  • circle-dashed 5.
    Krok
    Těsto vložte do máslem vymazané hranaté formy a pečte při 175°C asi 50 minut.
  •  
    Hodně štěstí
Emmi Zingerle
Selka nabízející dovolenou na statku pod značkou "Roter Hahn"
Peterer-Hof v Rasen-Antholz

Vytisknout recept

Recept z ...

Obnovení filtru
Peterer-Hof flower flower
Georg Zingerle  | Rasen-Antholz
Chov zvířat
Vlastní produkty ze statku : mléka, jogurt, vejce ...
Selské nabídky: Práce ve stáji, Ve stájích
4,7
"Velmi dobré"
(25 hodnocení)
Apartmán od 75€ za noc
Výsledek vašeho hledání
Další recepty

Dostali jste chuť?