&noscript=1 /> Bramborové placky - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

Hlavní jídlo

Bramborové placky

Bramborové placky

V tomto lahodném selském pokrmu z údolí Pustertal se kysané zelí kombinuje s pečeným těstem z brambor.
Jessica Moser
Hospodyně provozující vinařský šenk Oberpartegger
Přísady
4 lidé
120 MIN.
  • 600 g
    moučných brambor
  • 2
    žloutek
  • 2 lžíce
    přepuštěného másla
  • 400 g
    mouky
  • 1 špetka
    sůl
  • olej na pečení
  • 500 g
    vařeného kyselého zelí
Vytisnout recept
www.roterhahn.it
Příprava - Bramborové placky
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Uvařte brambory, rozmačkejte je a nechejte zchladnout.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Přidejte žloutek, rozpuštěné máslo, mouku a sůl, vše uhnětejte na těsto.
  • circle-dashed 3.
    Krok
    Válečkem těsto uválejte na dvoumilimetrovou tloušťku. Vykrojte 8 cm velké kulaté kusy těsta a opečte je na oleji dozlata.
  • circle-dashed 4.
    Krok
    Na papírových utěrkách nechejte okapat tuk a servírujte teplé s kyselým zelím.
  •  
    Hodně štěstí
Jessica Moser
Hospodyně provozující vinařský šenk pod značkou "Roter Hahn"
Oberpartegger v Villandersu

Vytisknout recept

Recept z ...

Obnovení filtru
Oberpartegger
Kainzwaldner Johannes  | Villanders  (Eisacktal)
Sezónní šenk
Domácí produkty Borový likér, Borůvkový likér, Brusinková marmeláda, Domácí uzeniny, Grappy  ...
Výsledek vašeho hledání
Další recepty

Dostali jste chuť?