Predkrm
Bylinný tvaroh
Bylinkový tvaroh
Aromatické bylinky a ořechy zjemňují tvaroh z čerstvého mléka do chutné pomazánky.
Martha Mulser
Hospodyně z Pflegerhof
Přísady
4 lidé
15 MIN.
-
1 hrstpažitky čínské
-
1 hrstlistů bazalky
-
1/2 hrstlískových ořechů
-
trochu bylinkové soli
-
2 lžíceextra panenského olivového nebo slunečnicového oleje
-
250 gtvarohu
-
směs květin k dekoraci
Příprava - Bylinný tvaroh
-
1.KrokBylinky a ořechy nasekejte nadrobno, osolte, vmíchejte olej a dobře promíchejte s tvarohem.
-
2.KrokBylinky a ořechy nasekejte nadrobno, osolte, vmíchejte olej a dobře promíchejte s tvarohem.
-
3.KrokTvaroh je vhodný jako pomazánka, ale také k bramborám ve slupce.
-
Hodně štěstí
Martha Mulser
Selka nabízející kvalitní výrobky pod značkou "Roter Hahn"
Pflegerhof v Kastelruthu/Seis