&noscript=1 /> Bylinkový tvaroh -Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

Predkrm

Bylinný tvaroh

Bylinkový tvaroh

Aromatické bylinky a ořechy zjemňují tvaroh z čerstvého mléka do chutné pomazánky.
Martha Mulser
Hospodyně z Pflegerhof
Přísady
4 lidé
15 MIN.
  • 1 hrst
    pažitky čínské
  • 1 hrst
    listů bazalky
  • 1/2 hrst
    lískových ořechů
  • trochu bylinkové soli
  • 2 lžíce
    extra panenského olivového nebo slunečnicového oleje
  • 250 g
    tvarohu
  • směs květin k dekoraci
Vytisnout recept
www.roterhahn.it
Příprava - Bylinný tvaroh
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Bylinky a ořechy nasekejte nadrobno, osolte, vmíchejte olej a dobře promíchejte s tvarohem.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Bylinky a ořechy nasekejte nadrobno, osolte, vmíchejte olej a dobře promíchejte s tvarohem.
  • circle-dashed 3.
    Krok
    Tvaroh je vhodný jako pomazánka, ale také k bramborám ve slupce.
  •  
    Hodně štěstí
Martha Mulser
Selka nabízející kvalitní výrobky pod značkou "Roter Hahn"
Pflegerhof v Kastelruthu/Seis
Další recepty

Dostali jste chuť?