Predkrm
Chlebová polévka
Chlebová polévka
Staré selské jídlo s malým množstvím ingrediencí, rychle připravené a hřejivé zejména v zimě.

Daniela Kaserer
Hospodyně provozující selský šenk Niedermair
Přísady
4 lidé
15 MIN.
-
1tvrdý žitný chléb Vinschger Paarl, nakrájený na kostičky
-
1 lhorkého masového vývaru
-
pažitka, jemně nasekaná
-
vařené hovězí maso nakrájené na proužky
Příprava - Chlebová polévka
-
1.
KrokPodává se horké a posypané pažitkou -
2.
KrokKostky tvrdého chleba a proužky vařeného hovězího vložte do polévkového talíře a zalijte horkým masovým vývarem. -
Hodně štěstí

Daniela Kaserer
Hospodyně provozující selský šenk pod značkou "Roter Hahn"
Niedermair v Kastelbell/Tschars