&noscript=1 /> Chlebová polévka - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

Predkrm

Chlebová polévka

Chlebová polévka

Staré selské jídlo s malým množstvím ingrediencí, rychle připravené a hřejivé zejména v zimě.
Daniela Kaserer
Hospodyně provozující selský šenk Niedermair
Přísady
4 lidé
15 MIN.
  • 1
    tvrdý žitný chléb Vinschger Paarl, nakrájený na kostičky
  • 1 l
    horkého masového vývaru
  • pažitka, jemně nasekaná
  • vařené hovězí maso nakrájené na proužky
Vytisnout recept
www.roterhahn.it
Příprava - Chlebová polévka
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Podává se horké a posypané pažitkou
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Kostky tvrdého chleba a proužky vařeného hovězího vložte do polévkového talíře a zalijte horkým masovým vývarem.
  •  
    Hodně štěstí
Daniela Kaserer
Hospodyně provozující selský šenk pod značkou "Roter Hahn"
Niedermair v Kastelbell/Tschars

Vytisknout recept

Recept z ...

Obnovení filtru
Niedermair
Reinhard Kaserer  | Kastelbell-Tschars  (Vinschgau)
Šenk
Domácí produkty Hovězí salám z šedého skotu, Hřbetní špek, Kys.zelí, Sušené hovězí Bündnerfleisch, angl.slanina ...
5,0
"Ausgezeichnet"
(3 hodnocení)
Výsledek vašeho hledání
Další recepty

Dostali jste chuť?