&noscript=1 /> Polévka z divokých bylin - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

Predkrm

Polévka z divokých bylin

Polévka z divokých bylin

V Jižním Tyrolsku jsou divoké byliny důležitou součástí domácí lékárničky, ale také nepostradatelnou kulinářskou součástí.
Martha Thaler
Hospodyně z Zmailer-Hof
Přísady
4 lidé
45 MIN.
  • 300 g
    brambor
  • 500 g
    pora
  • 2 - 3
    stroužky česneku
  • oleje
  • 2 lžíce
    másla
  • 2 l
    masového vývaru
  • 180 g
    divokých bylin (merlík všedobr, listy kopřiv, medvědí česnek, šťovík kyselý)
  • sůl, pepř
  • trocha smetany
Vytisnout recept
www.roterhahn.it
Příprava - Polévka z divokých bylin
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Naškrábejte brambory a nakrájejte je na malé kostičky. Pórek rozpulte a nakrájejte na tenké kroužky. Oloupejte česnek, nakrájejte ho na malé kousky. V hrnci zahřejte olej a máslo a začněte dusit česnek s pórkem.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Wszystko podlać bulionem i gotować na wolnym ogniu przez ok. 30 min.
  • circle-dashed 3.
    Krok
    Divoké bylinky krátce blanšírujte a do polévky je přidejte až krátce před servírováním.
  • circle-dashed 4.
    Krok
    V mixéru vše promixujte na pyré, ochuťte solí a pepřem a podávejte s troškou smetany.
  •  
    Hodně štěstí
Martha Thaler
Hospodyně provozující selský šenk pod značkou "Roter Hahn"
Zmailer-Hof v Schenně

Vytisknout recept

Recept z ...

Obnovení filtru
Zmailer-Hof
Johann Thaler  | Schenna  (Merano a okolí)
Šenk
Domácí produkty Kys.zelí, Víno, hroznový mošt, m, malinová ovoc.pomazánka ...
5,0
"Ausgezeichnet"
(4 hodnocení)
Výsledek vašeho hledání
Další recepty

Dostali jste chuť?