&noscript=1 /> Chřest s bolzánskou omáčkou - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

Hlavní jídlo

Chřest s bolzánskou omáčkou

Chřest s bolzánskou omáčkou

V Jižním Tyrolsku se každoročně sklidí 65 tun bílého chřestu. S omáčkou Bolzano a šunkou jsou nejoblíbenějším pokrmem z chřestu.
Franz Schwarz
Hospodář provozující vinařský šenk Oberlegar
Přísady
2 lidé
40 MIN.
  • 500 g
    chřestu
  • 6
    vejce
  • sůl
  • olivového oleje
  • jablečný ocet
  • 1 lžíce
    pažitka, jemně nasekaná
  • pepř
Vytisnout recept
www.roterhahn.it
Příprava - Chřest s bolzánskou omáčkou
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Chřest oloupejte a vložte do mírně vroucí vody se solí, cukrem, citronem a máslem. Vařte asi 10 minut.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Na omáčku povařte vejce 8 minut, oloupejte je a rozmačkejte vidličkou.
  • circle-dashed 3.
    Krok
    K rozmačkaným vejcím přidejte sůl, pepř, olej, jablečný ocet a pažitku a dobře promíchejte.
  • circle-dashed 4.
    Krok
    Poté podávejte.
  •  
    Hodně štěstí
Franz Schwarz
Cprovozující vinařský šenk pod značkou "Roter Hahn"
Oberlegar v Terlanu

Vytisknout recept

Recept z ...

Obnovení filtru
Oberlegar
Franz Schwarz  | Terlan  (Bolzano a okolí)
Sezónní šenk
Domácí produkty Sauvignon, Vernatsch, Bylinný sirup, Fíková hořčice, Rybízová marmeláda ...
4,0
"Super"
(3 hodnocení)
Výsledek vašeho hledání
Další recepty

Dostali jste chuť?