&noscript=1 /> Chřestový salát s vejcem - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

Predkrm

Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

Zemědělci v Jižním Tyrolsku sklízejí pouze bílý chřest. Lze si ho vychutnat i za studena, jak dokazuje tento lahodný salát.
Franz Schwarz
Hospodář provozující vinařský šenk Oberlegar
Přísady
2 lidé
30 MIN.
  • 1 svazek
    svazek pampelišek
  • 1 lžíce
    másla
  • 3
    uvařená vajíčka
  • 250 g
    zeleného chřestu
  • 5
    malých rajčat
  • 250 g
    bílého chřestu
  • ocet z bílého vína
  • 1 lžicka
    cukru
  • olivového oleje
  • 1/4
    citronu
Vytisnout recept
www.roterhahn.it
Příprava - Chřestový salát s vejcem
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Přiveďte k varu dostatečné množství slané vody a ochuťte ji cukrem, citrónem a máslem.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Umytý zelený chřest a oloupaný bílý chřest ponořte na pět minut do horké vody.
  • circle-dashed 3.
    Krok
    Vyjměte chřest z vody, nechejte trochu zchladnout a nakrájejte jej na malé kousky.
  • circle-dashed 4.
    Krok
    Umyté pampeliškové listy smíchejte s chřestem a dochuťte rajčaty, octem a olejem.
  • circle-dashed 5.
    Krok
    Nakonec přidejte vařená vejce a servíruje.
  •  
    Hodně štěstí
Franz Schwarz
cprovozující vinařský šenk pod značkou "Roter Hahn"
Oberlegar v Terlanu

Vytisknout recept

Recept z ...

Obnovení filtru
Oberlegar
Franz Schwarz  | Terlan  (Bolzano a okolí)
Sezónní šenk
Domácí produkty Vernatsch, Sauvignon, Bylinný sirup, Fíková hořčice, Rybízová marmeláda ...
4,0
"Super"
(3 hodnocení)
Výsledek vašeho hledání
Další recepty

Dostali jste chuť?