Predkrm
Stuhové nudle s “Graukäse”
Stuhové nudle s “Graukäse”
Domácí stuhové nudle ze Schüttelbrotu podávané s jemnou omáčkou z tradičního šedého sýra představují zajímavý pokrm.
Margit Stabinger
Hospodyně z Kinigerhof
Přísady
4 lidé
90 MIN.
100
g
jemně namletého pečiva Schüttelbrot
200
g
mouky
3
vejce
trocha olivového oleje
sůl
250
ml
masového vývaru
1
lžíce
másla
200
g
pažitky
šedý zrající sýr (Graukäse)
Příprava - Stuhové nudle s “Graukäse”
-
1.KrokZ přísad na nudle vytvořte těsto, které nechejte asi 30 minut odpočívat.
-
2.KrokS pomocí nudlového strojku z něj vykrojte široké nudle.
-
3.KrokUvařte je v osolené vodě.
-
4.KrokMezitím zřeďte masový vývar a přidejte do něj máslo, pažitku a trochu šedého sýra.
-
5.KrokUvařené nudle promíchejte s omáčkou a servírujte.
-
Hodně štěstí