&noscript=1 /> Frittata polévka - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

Predkrm

Frittata polévka

Frittata polévka

Klasika selské polévkové kuchyně: vydatná hovězí polévka s omeletami nakrájenými na proužky.
Martha Thaler
Hospodyně z Zmailer-Hof
Přísady
4 lidé
30 MIN.
  • 100 g
    mouky
  • 200 ml
    mléka
  • 3
    vejce
  • 2-3 lžíce
    pažitka, jemně nasekaná
  • sůl
  • olej na pečení
  • 800 ml
    masového vývaru
Vytisnout recept
www.roterhahn.it
Příprava - Frittata polévka
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Mouku, mléko a sůl smíchejte metličkou do hladka a poté vmíchejte vejce, dokud směs není krémová.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Mouku, mléko a sůl smíchejte metličkou do hladka a poté vmíchejte vejce, dokud směs není krémová.
  • circle-dashed 3.
    Krok
    Omelety nechte vychladnout, srolujte je a nakrájejte na tenké plátky. Podávejte v horké masové polévce.
  • circle-dashed 4.
    Krok
    Mouku, mléko a sůl smíchejte metličkou do hladka a poté vmíchejte vejce, dokud směs není krémová.
  •  
    Hodně štěstí
Martha Thaler
Hospodyně provozující selský šenk pod značkou "Roter Hahn"
Zmailer-Hof v Schenně

Vytisknout recept

Recept z ...

Obnovení filtru
Zmailer-Hof
Johann Thaler  | Schenna  (Merano a okolí)
Šenk
Domácí produkty Kys.zelí, Víno, hroznový mošt, m, malinová ovoc.pomazánka ...
5,0
"Ausgezeichnet"
(4 hodnocení)
Výsledek vašeho hledání
Další recepty

Dostali jste chuť?