Predkrm
Frittata polévka
Frittata polévka
Klasika selské polévkové kuchyně: vydatná hovězí polévka s omeletami nakrájenými na proužky.

Martha Thaler
Hospodyně z Zmailer-Hof
Přísady
4 lidé
30 MIN.
-
100 gmouky
-
200 mlmléka
-
3vejce
-
2-3 lžícepažitka, jemně nasekaná
-
sůl
-
olej na pečení
-
800 mlmasového vývaru
Příprava - Frittata polévka
-
1.
KrokMouku, mléko a sůl smíchejte metličkou do hladka a poté vmíchejte vejce, dokud směs není krémová. -
2.
KrokMouku, mléko a sůl smíchejte metličkou do hladka a poté vmíchejte vejce, dokud směs není krémová. -
3.
KrokOmelety nechte vychladnout, srolujte je a nakrájejte na tenké plátky. Podávejte v horké masové polévce. -
4.
KrokMouku, mléko a sůl smíchejte metličkou do hladka a poté vmíchejte vejce, dokud směs není krémová. -
Hodně štěstí
