Predkrm
Frittata polévka
Frittata polévka
Klasika selské polévkové kuchyně: vydatná hovězí polévka s omeletami nakrájenými na proužky.
Martha Thaler
Hospodyně z Zmailer-Hof
Přísady
4 lidé
30 MIN.
-
100 gmouky
-
200 mlmléka
-
3vejce
-
2-3 lžícepažitka, jemně nasekaná
-
sůl
-
olej na pečení
-
800 mlmasového vývaru
Příprava - Frittata polévka
-
1.KrokMouku, mléko a sůl smíchejte metličkou do hladka a poté vmíchejte vejce, dokud směs není krémová.
-
2.KrokMouku, mléko a sůl smíchejte metličkou do hladka a poté vmíchejte vejce, dokud směs není krémová.
-
3.KrokOmelety nechte vychladnout, srolujte je a nakrájejte na tenké plátky. Podávejte v horké masové polévce.
-
4.KrokMouku, mléko a sůl smíchejte metličkou do hladka a poté vmíchejte vejce, dokud směs není krémová.
-
Hodně štěstí