&noscript=1 /> Jehněčí pečeně - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

Hlavní jídlo

Jehněčí pečeně (Bauernschöpsernes)

Jehněčí pečeně

Schöpserne je oblíbený pokrm z jehněčího masa, který se na horských statcích v Jižním Tyrolsku jí po celý rok.
Daniela Kaserer
Hospodyně provozující selský šenk Niedermair
Přísady
4 lidé
150 MIN.
Vytisnout recept
www.roterhahn.it
Příprava - Jehněčí pečeně (Bauernschöpsernes)
  •  
    Hodně štěstí
Daniela Kaserer
Hospodyně provozující selský šenk pod značkou "Roter Hahn"
Niedermair v Kastelbell/Tschars

Vytisknout recept

Recept z ...

Obnovení filtru
Niedermair
Reinhard Kaserer  | Kastelbell-Tschars  (Vinschgau)
Šenk
Domácí produkty Hovězí salám z šedého skotu, Hřbetní špek, Kys.zelí, Sušené hovězí Bündnerfleisch, angl.slanina ...
5,0
"Ausgezeichnet"
(3 hodnocení)
Výsledek vašeho hledání
Další recepty

Dostali jste chuť?