&noscript=1 /> Kaštanová polévka - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

Predkrm

Kaštanová polévka

Kaštanová polévka

Kaštany neboli "Keschtn", jak říkají Jihotyrolané, byly vždy důležitou součástí selského jídelníčku.
Franz Schwarz
Hospodář provozující vinařský šenk Oberlegar
Přísady
4 lidé
60 MIN.
  • 300 g
    kaštanů, sušených nebo pražených
  • 1 hrst
    hrst kořenové zeleniny: cibule, celer, mrkev.
  • 1 lžíce
    oleje
  • 1 l
    vody
  • cukru
  • sůl
  • lžíce skořice
Vytisnout recept
www.roterhahn.it
Příprava - Kaštanová polévka
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Kaštany namočte přes noc do vody a poté je sceďte.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    V případě potřeby odstraňte z kaštanů jemnou slupku.
  • circle-dashed 3.
    Krok
    Vařte kaštany a zeleninu společně s 1 l vody po dobu 1 1/2 hodiny.
  • circle-dashed 4.
    Krok
    Ke konci vaření polévku dochuťte solí, cukrem a skořicí.
  • circle-dashed 5.
    Krok
    Nakonec polévku rozmixujte a podle chuti dochuťte.
  •  
    Hodně štěstí
Franz Schwarz
Cprovozující vinařský šenk pod značkou "Roter Hahn"
Oberlegar v Terlanu

Vytisknout recept

Recept z ...

Obnovení filtru
Oberlegar
Franz Schwarz  | Terlan  (Bolzano a okolí)
Sezónní šenk
Domácí produkty Sauvignon, Vernatsch, Bylinný sirup, Fíková hořčice, Rybízová marmeláda ...
4,0
"Super"
(3 hodnocení)
Výsledek vašeho hledání
Další recepty

Dostali jste chuť?