&noscript=1 /> Perníčky - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

pecivo

Perníčky

Perníčky

Jihotyrolský perník se vyrábí z medu. Vůně těchto nádherně kořeněných sušenek dělá z adventu výjimečný čas.
Bernadette Bachmann
Hospodyně z Stoffnerhof
Přísady
50 kusů
45 MIN.
  • 300 g
    žitné mouky
  • 100 g
    cukru
  • 2
    vejce
  • 2 lžíce
    medu
  • 1/2 lžíce
    jedlé sody
  • 1/2 lžicka
    lžíce skořice
  • 1/2 lžicka
    hřebíčkový prášek
  • 1 špetka
    sůl
Vytisnout recept
www.roterhahn.it
Příprava - Perníčky
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Všechny přísady promíchejte a vytvořte z nich těsto, které necháte přes noc odstát při pokojové teplotě.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Poté těsto vyválejte do asi 5milimetrové tloušťky.
  • circle-dashed 3.
    Krok
    Vykrojte perníčky a pečte při 220° C (horní a dolní pečení) asi 5 minut.
  •  
    Hodně štěstí
Bernadette Bachmann
Selka nabízející dovolenou na statku pod značkou "Roter Hahn"
Stoffnerhof v Welsberg-Taistenu

Vytisknout recept

Recept z ...

Obnovení filtru
Stoffnerhof flower flower flower flower
Paul Bachmann  | Welsberg-Taisten
Chov zvířat
snídaně
Produktový koutek: mléka, jogurt, sýr ...
Selské nabídky: Zažít selský všední den, Práce ve stáji, Ve stájích ...
5,0
"Vynikající"
(112 hodnocení)
Apartmán od 75€ za noc
Výsledek vašeho hledání
Další recepty

Dostali jste chuť?