Predkrm
Sýrový talíř s octovým dipem
Sýrový talíř s dipem
Pikantní šedý sýr v kombinaci s ovocným jablečno-malinovým octem. Podávejte s křupavým chlebem Schüttelbrot s čerstvým máslem ze statku.
Přísady
4 lidé
15 MIN.
-
300 gšedého sýra
-
1červená cibule (Tropea)
-
krystalky soli (Fior di Sale)
-
pepř
-
4 lžícejablečno-malinového octa
-
čerstvá petrželka
-
trocha pečiva Schüttelbrot
-
4 lžícemásla
Příprava - Sýrový talíř s octovým dipem
-
1.KrokŠedý sýr nakrájejte na tlusté plátky, na talíři je pěkně vyrovnejte do několika pater a obložte tenkými proužky cibule.
-
2.KrokOkraje talíře ozdobte proužkem krystalků soli, čerstvě namletým pepřem, jablečno-malinovým octem a trochou petrželky.
-
Hodně štěstí