&noscript=1 /> Telecí steak s lištičkami - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

Hlavní jídlo

Telecí steak s lištičkami

Telecí steak s lištičkami

Po úspěšném výletu do lesa jsou lišky, které jste si sami nasbírali, spolu se steakem z telecího sedla opravdovou lahůdkou.
Agnes & Peter Gross
Zemědělci z farmy Rabensteinerhof
Přísady
4 lidé
30 MIN.
  • 300 g
    telecího hřbetu
  • sůl, pepř
  • Omáčka:
  • 1/2 kg
    čerstvých lišek
  • 2
    cibule
  • 1 lžicka
    česnek
  • sůl, pepř
  • 250 ml
    bílého vína
  • 300 ml
    omáčky na pečení
  • 250 ml
    smetany
  • 1 lžíce
    mouky
  • Vytisnout recept
    www.roterhahn.it
    Příprava - Telecí steak s lištičkami
    • circle-dashed 1.
      Krok
      Cibuli a česnek nasekejte na malé kousky a osmažte na malém množství oleje.
    • circle-dashed 2.
      Krok
       Přidejte nařezané lišky, ochuťte solí a pepřem a nechejte zavařit.
    • circle-dashed 3.
      Krok
      Přidejte mouku, krátce orestujte a podlijte bílým vínem.
    • circle-dashed 4.
      Krok
      Poté přidejte smetanu a omáčku na pečení a lehce vařte asi 15 minut.
    • circle-dashed 5.
      Krok
      Mezitím na horkém oleji opečte nařezané steaky z telecího hřbetu a ochuťte je solí a pepřem.
    • circle-dashed 6.
      Krok
      Servírujte spolu s omáčkou z lišek.
    • circle-dashed 7.
      Krok
      Tip: jako příloha se hodí celerové pyré, mrkev a zelené fazolky.
    •  
      Hodně štěstí
    Agnes & Peter Gross
    Farmáři nabízejí kvalitní výrobky značky "Roter Hahn"
    Rabensteinerhof v Sarntalu
    Další recepty

    Dostali jste chuť?