&noscript=1 /> Polévka se knedlíčky - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

Predkrm

Zupa z knedlami z boczkiem

Polévka se knedlíčky

Slaninové knedlíčky se podávají v zásadě ve dvou variantách: s polévkou nebo bez ní. V prvním případě se knedlíčky vaří přímo v masové polévce.
Johannes Meßner
Hospodář z Burgerhof
Přísady
4 osoby
75 MIN.
  • 500 g
    chleba pszennego, pociętego w drobną kostkę (chleba na knedle)
  • 100 g
    boczku, pokrojonego w drobną kostkę
  • 350 ml
    mleka
  • 4
    vejce
  • sól
  • 1 lžíce
    mąki pszennej
  • 1 l
    gorącego rosołu
  • 1/2 svazek
    pažitka, jemně nasekaná
Vytisnout recept
www.roterhahn.it
Příprava - Zupa z knedlami z boczkiem
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Chleb na knedle włożyć do miski, dodać kawałki boczku i szczypiorek.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Smíchejte mléko, vejce a sůl, nalijte na chléb a dobře promíchejte.
  • circle-dashed 3.
    Krok
    Přidejte pšeničnou mouku a promíchejte. Nechte asi 15 minut odpočívat.
  • circle-dashed 4.
    Krok
    Přiveďte osolenou vodou k varu. Vytvarujte knedlíky. Jakmile se voda začne vařit, snižte teplotu a vložte knedlíky a nechte je asi 15-20 minut povařit. Důležité je, aby voda přestala vřít, když jsou v ní knedlíky.
  • circle-dashed 5.
    Krok
    Podgrzać wywar mięsny; knedle podawać w gorącej zupie.
  •  
    Hodně štěstí
Johannes Meßner
Hospodář provozující vinařský šenk pod značkou "Roter Hahn"
Burgerhof v Brixenu

Vytisknout recept

Recept z ...

Obnovení filtru
Burgerhof
Johannes Meßner  | Brixen  (Eisacktal)
Sezónní šenk
Domácí produkty Burgfrieden, INSekt, Domácí uzeniny, Klobásky Kaminwurzen, Rybízový sirup ...
Výsledek vašeho hledání
Další recepty

Dostali jste chuť?